21 Ιαν 2012

REDprofessor7: ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ... ΥΠΑΡΚΤΑ Η ΑΠΑΤΗΛΑ;


Πολλα ονειρα για επανδρωση λεωφορειων, τρενων, αεροπλανων, καραβιων, αεροστατων, αεροπλοιων, κανο, καγιακ, ποδηλατων, πατινιων αλλα και αλεξιπτωτων καθως και πολλων αλλων μεσων μεταφορας καναμε για την μεταβαση μας στην πρωτευουσα της Ρουμανιας, το γραφικο Βουκουρεστι, πολη η οποια θα φιλοξενησει τον τελικο του Europa League στο οποιο συμμετεχει και ο Ολυμπιακος μας.
Ειδικοτερα μετα απο την ευνοικη για την ομαδα μας κληρωση με την Ρουμπιν Καζαν στη φαση των 32 και το νικητη του ζευγαριου Σαλτζμπουργκ-Μεταλιστ Καρκιβ στη φαση των 16 τα ονειρα παιρνουν σαρκα και οστα μιας και φανταζουν υλοποιησιμα. Ολοι νομιζω εχουμε φανταστει χιλιαδες γαυρους να κατακλυζουν τα γραφικα καντουνια του Βουκουρεστιου πινοντας μπυρες και τραγουδωντας για την μεγαλη τους αγαπη, τον Ολυμπιακο.

Τα ονειρα ομως φιλοι μου ονομαζονται ονειρα διοτι μενουν στη σφαιρ του ιδεατου, του υποσυνειδητου και του ασυνειδητου. Δεν θα κατσω να αναλωθω σε αχαλινωτη καταστροφολογια διατεινομενος την κατωτεροτητα του Ελληνικου Ποδοσφαιρου σε σχεση με τα αλλα Ευρωπαικα πρωταθληματα, ουτε θα αναφερθω στη προκατειλλημενη συμπεριφορα των διαιτητων απεναντι σε ελληνικες ομαδες και δη στον Ολυμπιακο.

Το σημειο που θελω να σταθω ειναι το οτι για να δικαιουμεθα να κανουμε εστω και ονειρα πρεπει εκει στην ΠΑΕ να καταλαβουν πως η ομαδα χωλενει σε πολλα σημεια και χριζει αμεσης ενισχυσης με παικτες ποιοτητος απο το πανω ραφι. Βεβαιως και δεν λεω κατι καινουριο, σιγουρα δεν ανακαλυπτω την Αμερικη διαπιστωνοντας πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Ο μοναδικος λογος που επιμενω ακομα να το απαιτω απο τη Διοικηση του Ολυμπιακου ειναι το οτι ακομα και αν ειμαι απογοητευμενος που αφεθησαν 21 ολοκληρες μερες του Ιανουαριου ανεκμεταλλευτες, καπου βαθεια μεσα μου πιστευω πως εστω και την υστατη στιγμη οι ιθυνοντες θα επιμεληθουν της καταστασης και θα προβουν στις απαραιτητες ενεργειες για τη συνεχεια.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΤΕ !!!

                                                                                                                                   ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ 7