1 Φεβ 2014

ΗΡΘΕ ΚΑΙ... ΕΚΛΕΙΣΑΝ !!!


Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να έχει τελειώσει, μπορεί ο Ολυμπιακός να κάλυψε την ύστατη στιγμή τις κενές θέσεις του Μήτρογλου και του Βάις με τις προσθήκες του Βαλντέζ και του Πέρεζ όμως το μεταγραφικό σαφάρι δείχνει να συνεχίζεται για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι ως "φρόνιμοι" που είναι, μαγειρεύουν πριν... πεινάσουν.


Οι πληροφορίες που έχουμε κάνουν λόγο για τουλάχιστον 3 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι κλεισμένοι από τον Ολυμπιακό για το επόμενο καλοκαίρι χωρίς να γνωρίζουμε πάντως εάν o ένας εξ' αυτών προορίζεται για την πρώτη ομάδα ή για την Κ21.

Σύμφωνα με φήμες λοιπόν ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κλείσει τον 22χρονο Βέλγο επιτελικό μέσο Λαμισά Μουσοντά και τον 26χρονο μέσο Τζονατάν Λεζάρ από την Βελγική Μαλίν αλλά και τον 20χρονο Σερβολλανδό εξτρέμ Μπόμπαν Λάζιτς από την Κ21 του Άγιαξ με τον τελευταίο να προορίζεται κατά πάσα πιθανότητα για την Κ21 του Ολυμπιακού και όπως φαίνεται από γνωστές ιστοσελίδες αξιολόγησης παικτών είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού !!!

Το οτι διαρκώς "ψάχνεται" ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο. Είναι πλέον δεδομένη η πολιτική που ακολουθούν οι ερυθρόλευκοι το μεταγραφικό τοπίο μιας και πλέον στόχος δεν είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας στη δύση της καριέρας τους αλλά ακριβώς το αντίθετο. Παίκτες νεαροί, εξελίξιμοι και με μεταπωλητική αξία .

Έτσι τίθενται οι βάσεις για να μεγαλώσει η ομάδα. Να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όσο ανελίσσονται και οι ποδοσφαιριστές της. Είναι σημαντικό μια ομάδα να έχει εξελίξιμους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαρκώς θα ανεβαίνουν διότι μαζί μ' αυτούς ανεβαίνει και η ομάδα. Κι ο Ολυμπιακός μας ανεβαίνει συνεχώς.