2 Απρ 2013

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΟΠΑΔΙΚΟ DNA !!!


Στον Ολυμπιακό τίθεται ένα σοβαρό θέμα οπαδικής νοοτροπίας. Δυστυχώς οι συνεχόμενοι Τίτλοι περισσότερο έφθειραν την λαϊκή βάση της ομάδας παρά την εξυγίαναν. Ανακαλύπτω τελικά οτι η εν Ελλάδι κυριαρχία του Ολυμπιακού τα 17 τελευταία χρόνια δρά διαστρεβλωτικά για τον λαό της ομάδας. Μετάλλαξε το DNA μας, μας μεταμόρφωσε, μας άλλαξε τις τάσεις και τείνει να αλλάξει και τη φύση μας.



> Μεταλλαχθήκαμε ως οπαδοί. Από αγνοί συνοδοιπόροι γίναμε επικριτές και παντογνώστες. Τρώμε τις σάρκες μας και σκυλιάζουμε σαν ανθρωποφάγοι με την πρώτη στραβή λες και αν ήμασταν εμείς οι λαμβάνοντες τις αποφάσεις το έργο μας θα ήταν εύκολο. Είναι πραγματικά απίστευτο με πόση ευκολία ο λαός του Ολυμπιακού εξιδακινεύει ή και αποκαθηλώνει πρόσωπα και καταστάσεις. 

> Γίναμε οπαδοί του εύκολου και του fixed και όχι της δημιουργίας ποιότητας και της εξυγίανσης μέσω της δουλειάς και της αλλαγής νοοτροπίας. Λατρέψαμε εικόνες και όχι Ιδέες. Τραγουδήσαμε πρόσωπα και όχι συναισθήματα. Υμνήσαμε επίκαιρες καταστάσεις και όχι διαχρονικές αξίες. Γίναμε καιροσκόποι οπαδοί του μέτριου και υποκριτικώς σκεπτόμενοι οπαδοί του μετρίου και του ψευδούς. Είναι πραγματικά λυπηρό να ανακαλύπτεις οτι ένας "λαός" ο οποίος από άποψη δυναμικής και μεγέθους θα μπορούσε κανείς να πεί οτι είναι ικανός να ανατρέψει ακόμα και Κυβερνήσεις, μένει ιδεολογικά στάσιμος περιχαρακωμένος από ανούσιες συνήθειες, κατώτερα συμφέροντα, ιδιοτελείς τακτικές και πολιτικές δύο και τριών ταχυτήτων.

> Σκοπός και όνειρό μας θα πρέπει να γίνει η βελτίωση πρωτίστως του οπαδικού μας κινήματος και ύστερα της αγωνιστικής εικόνας της ομαδος μας. Εμείς είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο μόνος ζωογόνος παράγοντας της ομάδας είναι ο λαός της και όταν αυτός νοσεί, νοσεί και η ομάδα. Και ο λαός του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια ΝΟΣΕΙ ! Από μη προσωποκεντρικός Σύλλογος έχουμε γίνει Σύλλογος Καρδιναλίων και Αυλικών. Η Ιδέα του Ολυμπιακού επισκιάζεται από πρόσωπα, θεσμούς και τάσεις. Ουδέποτε υπήρξε τέτοιος Σύλλογος ο Ολυμπιακός, γιατί να γίνει τώρα; Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

> Μόνον όταν φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε να κάνουμε λόγο για μια πιθανή αποβολή των κακών συνηθειών-τακτικών-νοοτροπιών και για μια νέα χάραξη πορείας μακρυά από συμφέροντα, εξαρτίσεις, γραμμές και συνισταμένες, θα μπορούμε να ελπίζουμε σε μια κάποια αλλαγή νοοτροπίας όσον αφορά την ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα πάντα είναι στο χέρι μας. Και το καλό και το κακό. Η ιστορία θα αποδείξει για τι απ' τα δύο είμαστε ικανότεροι... 

ΥΓ1 - Ζούμε ΓΙΑ τον Ολυμπιακό και όχι ΑΠΟ τον Ολυμπιακό !!!
ΥΓ2 - Έξω η Πολιτική από την κερκίδα !!!
ΥΓ3 - Στηρίζουμε την ΟΜΑΔΑ και όχι τα πρόσωπα !!!
ΥΓ4 - Τραγουδάμε ΜΟΝΟ για τον Ολυμπιακό μας !!!

                                                                                                                                    KAΘΗΓΗΤΗΣ