29 Μαρ 2012

REDprofessor7: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ !!!





Καλησπέρα σύγγαυροι.

Άλλη μια ανοιξιάτικη μέρα ξεκίνησε σήμερα με τον κλασσικό και καθιερωμένο πλέον τρόπο. Καφεδάκι, τσιγαράκι, μουσικούλα και βουρ να διαβάσουμε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Μέτα την απαραίτητη στάση στις προσκείμενες στον Ολυμπιακό εφημερίδες αλλά και στις λεγόμενες "ουδέτερες" είναι λογικό για χιουμοριστικούς λόγους να σταθούμε λίγο και στις πράσινες φυλλάδες. Σήμερα όμως η στάση μου στις εν λόγω εφημερίδες είχε πραγματικό ενδιαφέρον μιας και μου χάρισε άφθονο γέλιο και ειλικρινά μου έφτιαξε τη μέρα.





Ναι αδέρφια μου σωστά καταλάβατε, μιλάω για το πρωτοσέλιδο της Πράσινης και το κομμάτι που αναφέρεται στην πρόσφατη ανακάλυψη άλλων ΕΝΝΕΑ τίτλων με τους οποίους γκρεμιζεται το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ (εδώ γελάμε).

Ξέρω οτι σας ειναι δύσκολο να σταματήσετε τα γέλια αλλα πρέπει να σοβαρευτούμε μάγκες μου γιατι η κατάσταση πλέον ξεφεύγει από τη σφαίρα του χιούμορ και εισέρχεται στα όρια της παραφροσύνης. Είναι τόση η ζημιά που τους έχει κάνει ο Ολυμπιακός μας, όπου αναγκάζονται να ανατρέξουν στα συγγράμματα του Ηροδότου και του Θουκυδίδη μήπως και ανακαλύψουν κάποια διάκριση της ομάδας τους.

Μεταξύ μας όμως, ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα πολυνίκης, είναι μια ομάδα που εχει κατατροπώσει πολλούς αντιπάλους κατά το παρελθόν και όλως τυχαίως αυτές οι ομάδες αποτελούνταν σχεδόν πάντα από υπέρ-ανθρωπους γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερες διαστάσεις στο πράσινο θρίαμβο.

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός έχει παίξει φιλικό τουρνουά με επίλεκτες ομάδες αποτελούμενες από αξιωματικούς και στρατιώτες των Ες-Ες κατά την διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής και δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν διαβάσω εντός των ημερών οτι έχουν κατακτήσει τίτλους απέναντι στις επίλεκτες ομάδες του Αλή Πασά, του Κιουταχή, του Ιμπραήμ, του Μωάμεθ του Πορθητή του Β', του Ιουστινιανού, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του Ιουλίου Καίσαρα, του Περικλέους, του Μ. Αλεξάνδρου, του Ξέρξη και του Αρταξέρξη.

Είναι ικανοί να μας πούνε οτι νίκησαν τους 300 του Λεωνίδα οτι άλλαξαν το επικό "THIS IS SPARTA" στο εξίσου επικό "THIS IS PAO". Δεν θα παραξενευτώ καθόλου αν ακούσω οτι η ομάδα των πράσινων τριφυλλοφόρων κομάντο επιβλήθηκε της επίλεκτης ομάδος των Δωριέων, των Μυρμιδόνων, των Τιτάνων και των Homo Sapiens.

Αλλά και όλα τα παραπάνω να ίσχυαν, ακόμα και με την ομάδα Επίλεκτων του Γαλαξία να έχετε παίξει και να νικήσατε, ακόμα και με τους 12 Αποστόλους ( ο Ιούδας προπονητής) να έχετε παίξει και να τους νικήσατε, πάλι την πλάτη του Θρύλου θα βλέπετε, πάλι ο Κόκκινος Δυνάστης σας θα σας έχει από κάτω και θα τον βλέπετε με το κιάλι.

Τώρα βέβαια στην Β Εθνική που θα πάτε θα πάρετε πρωτάθλημα αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Άντε ρε Βαζέλες, σας έφεξε... Πάλι τίτλο θα πάρετε κουφάλες....

Κοιτάξτε σας παρακαλώ πολύ να ξεχρεώσετε τις λαγάνες, τα κουλούρια και τα κριτσίνια από το φούρναρη εκεί απέναντι και αφήστε τους τίτλους για κάποιους άλλους που έχουνε κατακτήσει εκατοντάδες κα θα συνεχίσουν να το κάνουν γιατί... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.


                          ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ ;



ΥΓ 1: Θέλω σε αυτό το σημείο να αποκαταστήσω μια ιστορική αλήθεια όσον αφορά την ίδρυση της συμπαθούς κατά τα άλλα (:-p) ομάδας του Παναθηναικού.

1908: Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών (Π.Ο.Α.)

1909: Πανελλήνιος Ποδοσφαιρικός Όμιλος (Π.Π.Ο.)

1918: Πανελλήνιος Ποδοσφαιρικός Αγωνιστικός Όμιλος (Π.Π.Α.Ο.)

1924: Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο.)


Οπότε παπάρια εκατό χρονών ειναι, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!




ΥΓ 2: Τώρα που είπα "φούρναρης", μου ήρθε στο μυαλό μια παροιμία που ταιριάζει γάντι με τη φάση:

Ο φούρναρης της γειτονιάς, που φτιάχνει τις φραντζόλες

μου έδωσε παραγγελιά, να σας πηδάω όλες...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΑΖΕΛΕΣ;;;



Άντε... και καλό μας απόγευμα... Πρώτα ο Θεός !!!



                                                                                                                     KAΘΗΓΗΤΗΣ-7













2 σχόλια:

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο "αγαπητέ" φίλε professor να σου υπενθυμίσω ότι κάποιος άλλος ονόματι Κόκκαλης είχε σχέσεις με κάτι Ναζί κ κάτι Seimens αλλα δεν είδα καμία καταδικαστική απόφαση είσαι βάρος κάποιου! Οπότε δεν περιμένω να δω κ καμία άλλη καταδικαστικη απόφαση εισ βάρος αυτών που εκπροσωπούσε ο προαναφερθέν κύριος!
Με αγάπη...... DjHxoripansi

Αγαπητε βαζελε djHxoripansi φανταζομαι θα διαβασες τον τιτλο του blog. Eιναι Redprofessor7 που υποδηλωνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!! Εχει και το σημα του Ολυμπιακου στην αρχικη σελιδα. Αν θες να διαβασεις τις ιστοριες αυτες υπαρχει το leoforos.gr, το gazzetta.gr, το sportsdog.gr και το sport24.gr . Εσυ μπηκες σε Ολυμπιακο site να πεις τη παρολα σου. Και στην τελικη μιας και σε βλεπω πολυ σιγουρο οτι ο Κοκκαλης τα εχει κανει αυτα, γιατι δεν πας στον Εισαγγελεα να τον καταγγειλεις; Aλλα βεβαια εσεις τα βαζελακια ειστε πρωτοι στα λογια και στην καραμελα. Γι αυτο τωρα που εγω πανηγυριζω για το 39ο και δεν εχω θεμα συζητησης μιας και αλλη μια χρονια εκλεισε αισια, εσυ βρισκεσαι σε αθλια κατασταση μην ξεροντας ποιος ειναι ο Προεδρος σου. Κοιταξτε φτιαξτε ομαδα και να μοιασετε στον Ολυμπιακο, αν θελετε φυσικα να σας ξαναποκαλεσουν καποτε "μεγαλη ομαδα". Mε πολλη πολλη αγαπη Red Professor 7.

ΥΓ: Kοιτα να φτιαξεις τον Η/Υ να παιζουμε κανα PRO.