31 Μαρ 2012

REDprofessor7: ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!


Μαγική βραδιά απόψε αδέρφια μου. Μια βραδιά βγαλμένη από το παρελθόν. Μια βραδιά που μας θύμισε τόσα μα τόσα πολλά. Μια βραδιά που μύρισε δεκαετία 90. Μια βραδιά ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Ο Ολυμπιακός θα δώσει τον Μάιο το παρών στο Final - 4 της Κωνσταντινούπολης! 



Αυτό που στην αρχή της σεζόν φάνταζε αδιανόητο, είναι πλέον πραγματικότητα... Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν την Παρασκευή (30/3) την Σιένα στο ΣΕΦ με 76-69, έκανα το 3-1 στη σειρά και πήραν το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των Σπανούλη (19π.) και Χάινς (19π.), ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την εκπληκτική παρουσία του Άντιτς στο τελευταίο δεκάλεπτο.


Η απουσία του Ντόρσεϊ μέσα στην ρακέτα, υπερκαλύφθηκε από την ψυχή του Χάινς, τον ενθουσιασμό και την ποιότητα του Λο αλλά και την ηγετική φυσιογνωμία του Σπανούλη και με την βοήθεια του εκπληκτικού κόσμου των «ερυθρολεύκων» που είχαν γεμίσει το ΣΕΦ και είχαν δημιουργήσει μία τρομερή ατμόσφαιρα, ανάγκασαν τους Ιταλούς να… λυγίσουν. 

Πολύτιμες βοήθειες για τους Πειραιώτες και από τον Άντιτς που έβγαλε ψυχή και έδωσε σκορ σε κρίσιμα σημεία αλλά και τον Παπανικολάου που με τον ενθουσιασμό του, έβαλε το δικό του λιθαράκι. H άμυνα ζώνης με προσαρμογές που επέλεξε ο Πιανιτζάνι δεν είχε αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ διαβασμένο Ολυμπιακό που ήξερε τι ζήταγε στην επίθεση... 



Για τον κόσμο του που έβαλε «φωτιά» στο ΣΕΦ και τον πίστεψε, γεμίζοντάς το, ο Ολυμπιακός πήρε μία παλικαρίσια νίκη με σκορ76-69 επί της Σιένα στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι και θα είναι αυτός που θα δώσει το «παρών» στο Final 4 της Ευρωλίγκας στην Πόλη, για τρίτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια και έβδομη στην ιστορία του.


To σημαντικότερο επίτευγμα όμως της αποψινής εμφάνισης του Ολυμπιακού μας δεν είναι τοσο η νίκη, ούτε η πρόκριση στο final four. Το μεγαλύτερο κέρδος του Ολυμπιακού μας απόψε είναι το οτι ξανακέρδισε τον κόσμο του, ξανακέρδισε την έδρα του, ξανακέρδισε το πύρινο ΣΕΦ που άξιζε. Ένα ΣΕΦ που μας συγκίνησε και που μας θύμισε τη δεκαετία του 90 και όλοι μας νιώθαμε σαν να βλέπαμε κάπου στην άκρη του πάγκου τον Eddie, τον Rivers, τον Σιγάλα, τον Φασούλα και τα άλλα παιδιά και καπου παραπίσω τον Ξανθό να είναι μπαρουτιασμένος ως συνήθως αλλά να χαμογελά στο τέλος. 


Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και κάποιοι το λέγαμε εδώ και πολύ καιρό κι ας τρώγαμε κράξιμο μέχρι πριν λίγο καιρό. Κανένας δεν πρέπει να εγκαταλείψει την ομάδα, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ !!! Όλοι πρέπει να στηρίξουμε το Θρύλο μας με όλη τη δύναμη της ψυχής μας. 

          
              ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ !!!

              ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!


ΥΓ: Θανάση τα έμαθες τα νέα; O Θρύλος πάει F4, ενώ εσύ ακόμα το παλεύεις...



                                                                                                                          ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ 7