20 Μαρ 2012

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 15ο ΝΤΑΜΠΛ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ




Το σύνθημα στον Ολυμπιακό είναι ένα: και τώρα νταμπλ! Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κανείς δεν εφησυχάζεται από την διαφαινόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Προσήλωση και για το Κύπελλο.



Μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (0-1), ο Ολυμπιακός οδεύει στην κατάκτηση του 39ου Πρωταθλήματος Ελλάδας στην υπερήφανη ιστορία του. Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή, όμως, δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός. Όπως, άλλωστε, δήλωσε και ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, "θέλω μόνο νίκες και στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της Superleague", ενώ, παράλληλα, έδωσε και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας: και τώρα νταμπλ!



Και η επίτευξη αυτού του στόχου δεν είναι μακριά. Οι ερυθρόλευκοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί ώστε να κατακτήσουν φέτος το τρόπαιο στον θεσμό και αν συμβεί αυτό τότε θα πρόκειται για το 25ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας τους. Και εφόσον οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε πάρουν και τα δύο τρόπαια, τότε η σεζόν 2011-12 θα είναι η χρονιά του 14ου νταμπλ στην ιστορία του Ολυμπιακού και το πρώτο επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει ξεκινήσει ήδη να εμψυχώνει τους παίκτες, τονίζοντας τους πως θα πρέπει να συγκεντρωθούν ενόψει Κυπέλλου. Την Τετάρτη (21/3) το απόγευμα (19:00) o Oλυμπιακός θα υποδεχτεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον ΟΦΗ, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, για τα ημιτελικά του θεσμού, και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα ενόψει ρεβάνς, για να φτάσουν στον τελικό.

Το κλίμα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι καταπληκτικό, καθώς άπαντες είναι χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει τον πρώτο στόχο της χρονιάς που είναι το Πρωτάθλημα, αλλά τώρα όλοι στρέφουν την προσοχή τους στην προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, ενώ στο άλλο "ζευγάρι" ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Άπαντες καταλαβαίνουν πως οι ερυθρόλευκοι είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν το τρόπαιο, αλλά αυτό οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο. Παθιασμένοι οι παίκτες ώστε να ολοκληρώσουν την χρονιά θριαμβευτικά με το απόλυτο στις εγχώριες διοργανώσεις.

2 σχόλια:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ...
ΑΝ ΘΕΣ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ: http://mythrylos.blogspot.com/
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΕΡ ΣΟΥ ΣΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ.
nasos7 (στο τσατ του red-on-air).

Eυχαριστω για το σχολιασμο αδερφε. Να εισαι σιγουρος οτι οχι μονο θα ριξω ματι αλλα θα ανταποδωσω κιολας. Ευχαριστω πολυ.