24 Μαρ 2012

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΙΟ ΚΑΙ ΦΕΤΦΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ



Γνωρίζοντας ότι η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» από τον Ολυμπιακό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να ξεκουράσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα και να τον αφήσει εκτός αποστολής για το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης Φετφατζίδης, Φέισα. 


Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το αυριανό ματς με τους Αρκάδες στο Καραϊσκάκη. Εκτός αυτής έμεινε ο Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και οι Φέισα, Φετφατζίδης που πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. 

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Βαλβέρδε: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μοδέστο, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρτντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο. 



Στον αντίποδα χωρίς πολλά βασικά στελέχη θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». 

Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Περόνε και Σολάκη, τους τιμωρημένους Τσαμπούρη και Πουλίδο, ενώ άφησε εκτός και τον νεαρό Γεωργακόπουλο. Αντίθετα, επανέρχονται οι Στεφανάκος, Κουρμπέλης, Λαδάκης, Φρανκού και Μπακασέτας.

Η 19μελής αποστολή των Αρκάδων αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γιώργος Μπαντής, Μανώλης Στεφανάκος, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Χρήστος Πιπίνης, Λαουτάρο Φορμίκα, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Λεάντρο Αλβάρεζ, Αντώνης Λαδάκης, Μάριο Μπρέσκα, Ράγιος, Ροτζέριο Μάρτινς, Έγκον, Χούλι, Εμάνουελ Φρανκού και Τάσος Μπακασέτας.