28 Μαρ 2012

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ Σ.Ε.Φ.


Σε ένα κατάμεστο, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ΣΕΦ ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει το 2-1 στις νίκες στην προημιτελική σειρά της Euroleague και να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης. Το ΣΕΦ απόψε θα θυμίσει ΣΕΦ από τα παλιά! Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για νίκη επί της Σιένα, στο πλαίσιο του τρίτου προημιτελικού της Euroleague.


Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τον στόχο τους στην Ιταλία και πήραν το ένα από τα δύο ματς. Η πρόκριση περνάει από το ΣΕΦ, καθώς με δύο νίκες το βράδυ της Τετάρτης και της Παρασκευής η πειραϊκή ομάδα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Βασιλόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Η ομάδα είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμη για να ανταπεξέλθει στη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η Σιένα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στους εκτός έδρας αγώνες, αλλά ο Ολυμπιακός απέδειξε επί ιταλικού εδάφους πως "έχει" αγωνιστικά την ομάδα του Πιανιτζάνι. Πλεονέκτημα της πειραϊκής ομάδας είναι η εξαιρετική φυσική κατάσταση, σε αντίθεση με τη Σιένα, που "κρεμάει" στην τέταρτη περίοδο, όπως αποδείχθηκε περίτρανα στις δύο συναντήσεις στην πόλη της Τοσκάνης.

Οι παίκτες του "Ντούντα" θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου έντεκα χιλιάδων φιλάθλων, που για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα κατακλύσουν το φαληρικό γήπεδο. Η νεανική ομάδα του Θρύλου κέρδισε τον κόσμο. Με τη μαχητικότητα, το πάθος και την υγεία που βγάζει το ερυθρόλευκο σύνολο πάνω στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα έτοιμος για να πραγματοποιήσει καθοριστικό βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση. Κανένας στο πειραιώτικο στρατόπεδο δεν θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία. Η πρόκριση περνάει από το... καμίνι του ΣΕΦ!