19 Μαρ 2012

ΜΑΓΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ !!!


Tη νίκη του Ολυμπιακού δεν πρόκειται προσωπικά να την μειώσω, επειδή έγιναν τα αίσχη στο ΟΑΚΑ. Δεν τίθεται θέμα, ότι η κατάσταση ξέφυγε στο Ολυμπιακό Στάδιο, ότι μύριζε μπαρούτι πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του ματς, ωστόσο θα ήταν άδικο για τους παίκτες να γίνουν και πάλι πρωταγωνιστές οι γνωστοί άγνωστοι, παρά αυτοί που κλωτσάνε το αγαπημένο μας τόπι.


Το μόνο που θα γράψω, είναι ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού (φυσικά όχι όλοι, αλλά μια μερίδα), προφανώς δεν καταλαβαίνουν ότι με το να διαλύουν την ομάδα τους, προκοπή δεν θα δουν. Γιατί βρίσκονται σε μια περίοδο, που ψάχνουν επενδυτές, που προσπαθούν να αποκτήσουν διοίκηση, που προσπαθούν να πατήσουν στα πόδια τους…
Ο Θρύλος πήγε στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον «αιώνιο αντίπαλό του», που θα έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου. Προσωπικά περίμενα, ότι οι «πράσινοι» παίζοντας στην έδρα τους θα πίεζαν για ένα γρήγορο γκολ. Και στα 82 λεπτά που διήρκησε το ματς δεν έκαναν ούτε μία ευκαιρία!
Ο Ολυμπιακός από την αρχή φαινόταν πιο ομάδα στο γήπεδο. Οι Πειραιώτες είναι καλύτεροι και το απέδειξαν. Μόλις στο 2’ έχασαν την μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν.
Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με… ένα ημίχρονο καθυστέρηση, αλλά η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Και προηγήθηκε με την γκολάρα του Αμπντούν και ουσιαστικά εκεί κλείδωσε τη νίκη. Γιατί πολύ απλά, ο αντίπαλός του δεν μπορούσε να τον κοιτάξει στα μάτια.
Δεν τίθεται θέμα, ότι η νίκη του Ολυμπιακού αποκτά μεγαλύτερη αξία, επειδή ήρθε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Και δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις μπροστά σε 50.000 αντιπάλους και 1.300 αστυνομικούς…
Το πρωτάθλημα κατέληξε και πάλι στον Πειραιά και ο Θρύλος έφτασε τα 39. Ένα ακόμα απομένει για να μπει το τέταρτο αστέρι στην πιο βαριά φανέλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και η επιτυχία αυτής τη ομάδας είναι τεράστια. Και φυσικά το να πας να κερδίσεις μέσα στο ΟΑΚΑ σε τελικό» πρωταθλήματος, μετά από το σοκ του αποκλεισμού από την Ευρώπη, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο…