30 Μαρ 2013

MΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ !!!

Ο Ολυμπιακός στην Τουρκία δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι αλλά σημασία έχει ότι κέρδισε. Tο σημαντικό όταν δεν παίζει καλά να κερδίζει γιατί σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σημασία έχουν τα αποτελέσματα και όχι αν παίξεις καλά τώρα που κρίνεται η πρόκριση. 

Πάμε στο ματς τώρα . Ο Μπαρτζώκας αρχίζει το παιχνίδι με πεντάδα Λο, Σπανουλης, Παπανικολάου, Πριντεζη, Σερμαντινι . Στην πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός μπαίνει στο ματς όπως μπήκε και με την Μακαμπι πολύ νωθρά χωρίς πάθος για ένα ματς που παιζόταν η ζωή σου. Ο Παπανικολάου δεν πατούσε καλά ο Σπανουλης ήταν ο χειρότερος παίκτης του αγώνα έκανε ένα λάθος μετά το άλλο ,ο Ολυμπιακός έτσι όπως έπαιζε προσπάθησε να χτυπήσει στον αιφνιδιασμό αλλά αυτό έγινε 2 με 3 φορές, τώρα στο 5 με 5 είχε πάλι πολλά προβλήματα ένας παίκτης πίεζε τον Σπανούλη και οι άλλοι παίζανε μαν του μαν, ο Πριντεζής ξεκίνησε δυνατά αλλά στην συνεχεία έπεσε λόγω ότι έχει μείνει πολύ καιρό έξω 2 παιχνίδια ευρωλίγκα και 1 ματς ελληνικού πρωταθλήματος οπότε δεν είχε ρυθμό για να έχει διάρκεια στην απόδοση του ο Λο στα οργανωτικά τα πήγε καλά αλλά στα εκτελεστικά του καθήκοντα ήταν πολύ κακός, ο Σερμαντίνι ήταν κάλος αλλά έπρεπε να παίξει περισσότερο.

Στην άμυνα ο Ολυμπιακός χώλαινε δεν είναι δυνατό να σε δουλεύει ο Σαβάς και ο Σάτο τώρα για τις αλλαγές Γκετσεβίτσιους δεν έχει ρολό φέτος μπήκε να κάνει τίποτα, αμαρκάριστος δεν έμεινε ποτέ και δεν μπορεί να το κάνει από μονός του έχει αργά πόδια και δεν τον βοηθάνε, Περπέρογλου δεν πηρέ πολλές προσπάθειες αλλά και αυτός σε ρηχά νερά όπως και ο Σλούκας δεν μπήκε στο ματς.

Ξεκινά η δεύτερη περίοδος και ο Ολυμπιακός δείχνει το ίδιο πρόσωπο κακό χωρίς κανένα πάθος λες και είναι υπνωτισμένος. Αρχίζει και ανεβαίνει ο Περπέρογλου ο Χάινς μπαίνει πάλι στο ίδιο χρονικό σημείο όπως στα τελευταία παιχνίδια 6 με 7 λεπτά από το τέλος της δεύτερης περιόδου αυτό που κάνει ο Μπαρτζώκας έχει λογική θέλει τον Χάινς στο τέταρτο δεκάλεπτο ξεκούραστο μπαίνει και ο Αντιτς ο όποιος βοήθησε στην επίθεση όμως στην άμυνα είναι μαύρη τρυπά ο Σπανουλης ψάχνεται ακόμα ο Λο δεν υπάρχει ο Παπανικολάου ανεβάζει σιγά σιγά την απόδοση του ο Πλυμπιακός σου δίνει την εντύπωση ότι πάει περισσότερο στο 1 με 1 παρά στο ομαδικό παιχνίδι .

Στην άμυνα πάντως έχει βελτιωθεί η Φενέρμπαχτσε βάζει σουτ στην λήξΗ της επίθεσης που αυτό της δίνει ψυχολογία .ο Πάουελ μπήκε και δεν ακούμπησε στην δεύτερη περίοδο ο Σλούκας ακόμα προσπαθεί να το βρει . Ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο ημίχρονο με την Μακαμπι αν ήταν άλλη ομάδα στην θέση της Φενέρμπαχτσε θα χάναμε με μεγάλη διάφορα. Τώρα στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε την ιδία εικόνα αλλά με τον Παπανικολάου να έχει ανεβάσει την απόδοση του και να δίνει λύσεις στον Ολυμπιακό ο Αντιτς είναι μαύρη τρύπα πίσω αλλά τώρα δεν βάζει ούτε τα τριποντά, ο Πέρκινς πέρασε και δεν ακούμπησε .Τον Κάραμαν τον κάναμε σουπερ σταρ έτσι όπως τον παίζουμε, ο Περπέρογλου τώρα παίζει αυτό που πρέπει να κάνει όταν δεν μπορεί ο Σπανουλης παίρνει την κατάσταση στα χεριά του παίρνει μεγάλα σουτ και καλά κάνει ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι υπνωτισμένος και του κάνει πλακά ο Σαβας μαζί με τον Πεκερ και τον Ονάν δεν μπορούν να τον σταματήσουν γιατί κάνει ένα πολύ απλό και εύκολο πράγμα βγαίνει από τα σκριν.

Άμα δείτε την φάτσα του Οναν μοιάζει να θέλει περισσότερο η Φενέρμπαχτσε το παιχνίδι λίγο ενεργεία δεν βγάζει ο Ολυμπιακός ο Σερμαντίνι είναι ραλίστας και το δείχνει δεν είναι για πολλά πολλά Παπανικολάου μαζί με τον Περπέρογλου κρατάνε τον Ολυμπιακό κοντά στην Φενέρμπαχτσε.

Τέταρτη περίοδος χωρίζεται σε δύο κομμάτια τα πρώτα 5 λεπτά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κοιμάται και να παίζει με την φωτιά, ο σπανουλης αρχίζει και ανεβαίνει .Ο Μπαρτζώκας αρχίζει με Αντιτς αλλά το μετανιώνει γιατί δεν πάει πουθενά πολύ αδύναμος στην άμυνα χάνει και τα ριμπάουντ, ο Σλούκας δεν έχει μπει στο παιχνίδι, ο Ονάν είναι σαν να λέει θα πάω εγώ στο Λονδίνο και όχι εσύ με τέτοιο πάθος παίζει ,ο Παπανικολάου φαίνεται πως το Σινάν Ερντέν είναι το αγαπημένο του γήπεδο πολύ καλή εμφάνιση και ο Περπέρογλου, ο Λο άφαντος , ο Χάινς δεν κάνει και το καλύτερο παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού και συνεχίζει να έχει προβλήματα στην άμυνα αυτά στα πρώτα 5 λεπτά γιατί στο υπόλοιπο του ματς γυρίζει ο διακόπτης και ο Ολυμπιακός νομίζεις ότι θα το πάρει εύκολα το παιχνίδι πιέζει σε όλο το γήπεδο ερώτηση είναι έπρεπε να φτάσει στα τελευταία 5 λεπτά για να παίξει μπάσκετ, πιέζει την μπάλα τώρα εμφανίστηκε ο Λο ο σπανουλης παίρνει το μεγάλο σουτ και μετά ο Λο βάζει το τρίποντο νίκης.

Ο Ολυμπιακός πρέπει στο τελευταίο λεπτό να βάλει τις βολές αλλά μόνο αυτό δεν κάνει και παραλίγο να έχουμε κηδεία πάλι. Το συμπέρασμα είναι ένα με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά πρέπει να βελτιωθούμε γρήγορα, πρέπει κάποιοι παίκτες να ανεβάσουν την απόδοση τους παίκτες κλειδιά .Και τώρα η Χίμκι για να επικυρώσουμε την πρόκριση και εκεί ας έρθει όποιος θέλει με γεμάτο ΣΕΦ καμίνι δεν φοβόμαστε κανέναν ραντεβού την πέμπτη 4 Απριλίου 21.45 στο ΣΕΦ πάμε για την νίκη.

Hook & Dunk