13 Μαΐ 2014

Μεταγραφές και... παραφιλολογία !!!


Γράφει ο Red Rebel...

Η αερο-μεταγραφολογία έχει ξεκινήσει για τα καλά λοιπόν , με άπειρα ονόματα παιχτών να έχουν ακουστεί ότι θα έρθουν φέτος στον Ολυμπιακό μας.Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ισχύει σαφώς,αλλά γίνονται κατά τη γνώμη μου μερικά φάουλ στην αντιμετώπιση του όλου σκηνικού από διοίκηση,κόσμο και γιατί όχι και τους ίδιους τους ''παίχτες'' για τους οποίους ενδιαφέρεται η ομάδα μας...


Γεννιέται λοιπόν στο φτωχό μου το μυαλό η εξής απορία: Γιατί πρέπει οι, άπειρες ομολογουμένως, αθλητικές φυλλάδες αυτής της χώρας να φέρνουν στον Ολυμπιακό ένα παίχτη κάθε μέρα ,επί τέσσερις-πέντε μήνες συνεχόμενα...Άραγε μαντέυουν,ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε ή υπάρχουν διαρροές από τα ενδότερα του Θρύλου,που τους επιτρέπουν να γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους και να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού?

Δεν θέλω να σταθώ στο ΠΟΙΟΣ παίχτης θα έρθει ,αλλά δεν χρειάζεται όταν έρθει να είναι ένας απο τους χίλους πεντακόσιους σαράντα τρεις (???) που ήταν υποψήφιοι για τη θέση που αποκτήθηκε ,βάση των φυλλάδων και των έγκυρων site.Είναι πραγματικά ανυπόφορο για τον λαό του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Ελλάδας να υποβάλλεται σε τέτοια καψόνια.Και προς θεού ,άλλο το να κουβεντιάζονται διάφορα ονόματα παιχτών στα καφενεία μεταξύ φιλάθλων ,και άλλο το να πλασάρονται σαν πληροφορίες απο έγκυρες πηγές.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του νομίσματος,η πλευρά της διοίκησης.Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες διαρροές,σίγουρα άνθρωποι της ομάδας θα έχουν θεαθεί σε γήπεδα να παρακολουθούν παίχτες,και σαφέστατα θα εκδηλωθεί και δημόσια το ενδιαφέρον της ομάδας για κάποια ονόματα.Το θέμα είναι οτι κανένα από τα παραπάνω δεν πρέπει να αποτελεί είδηση.Για να μην το ξεχάσω,υπάρχει και το τέχνασμα της μπλόφας,να γινεται δηλαδή εκ μέρους της διοίκησης λόγος για κάποιον παίχτη,τον οποίο στην ουσία δεν καίγεται να αποκτήσει ,απλά κρατάει τα βλέμματα μακριά απο παίχτες που όντως ενδιαφέρεται. (προσωπικά πιστέυω οτι αυτό ακριβώς έγινε με τον Alan Pullido).


ΥΓ1 - Ήρθε η ώρα στον Ολυμπιακό να γίνει μια μεταγραφή ,που θα ταράξει τα νερά της ευρωπαικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.Ένα όνομα που θα κάνει το μπαμ,το οποίο θα αποζημιωθεί και καταλλήλως βεβαίως βεβαίως.

ΥΓ2 - Θεωρώ την κίνηση του ερασιτέχνη,να αποκτηθεί ο Κωνσταντίνος Προύσαλης για πασαδόρος της ομάδας ,εντελώς άστοχη.Θα με θυμηθείτε μετά τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας.


ΥΓ3 - 13/5/2012 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 62-61...με απίστευτη ανατροπή απο το -19 ,ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη δεύτερη συνεχόμενη Ευρωλίγκα του ,στην Κωνσταντινούπολη.