2 Σεπ 2015

Κάρτες διαρκείας Ερασιτέχνη Ολυμπιακού



Η περσινή χρονιά μας άφησε πραγματικά περήφανους όσον αφορά τους τίτλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.Στο βόλλευ,στο πόλο,παντού.Φέτος έρχεται να προστεθεί και το νεοσύστατο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ.Όλα τα διαρκείας είναι σε τιμές που είναι προσιτές για όλους,καθώς το ποσό με βάση τους αγώνες της χρονιάς είναι συμβολικό...


ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΛΕΥ (ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
Όλοι οι αγώνες των ανδρών αλλά και των γυναικών σε πρωτάθλημα,κύπελλο αλλά και Ευρώπη στο Μ.Μερκούρη.Η τιμή του είναι στα 50 ευρώ.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΛΟ (ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
Το ίδιο και στο πόλο.Σε οποιοδήποτε αγώνα που θα γίνεται στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" μπορείτε να είστε εκεί έχοντας την κάρτα αυτή με το αντίτιμο των 50 ευρώ.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
Νεοσύστατο τμήμα με πολλές φιλοδοξίες.Η έδρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά τα διαρκείας βγήκαν και θα είναι στην τιμή των 30 ευρώ.

ΕΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
Η εν λόγο κάρτα αφορά τα τμήματα βόλλευ,πόλο,μπάσκετ σε άνδρες και γυναίκες και φυσικά κάθε διοργάνωση εντός έδρας.Η τιμή της είναι στα 100 ευρώ.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ VIP (ΒΟΛΛΕΥ-ΠΟΛΟ)
Ισχύει για το βόλλευ (ανδρών/γυναικών) και για το πόο (ανδρών/γυναικών).Θα υπάρξουν ΜΟΝΟ 100 κομμάτια προς διάθεση.Όσοι την προμηθευτούν θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 200 ευρώ.Τα εξαιρετικά προνόμια που θα έχουν θα ανακοινωθούν σύντομα.


Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2015-2016 πραγματοποιείται στο  γραφείο Μελών & Φιλάθλων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. το οποίο βρίσκετε στην εμπορική στοά του Σταδίου Καραϊσκάκη κάτω από την Θύρα 17.
Πληροφορίες: 211 1007060.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ.

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!