17 Σεπ 2015

Εμφάνιση ΕΛΠΙΔΑΣ!



Τα "Αχ ρε Σαλίνο" έδιναν και έπαιρναν μετά το ματς...Το ματς μετά το ΤΥΧΕΡΟ γκολ του Μίλερ πήρε τη φυσιολογική του τροπή.Ας μην γελιόμαστε,η Μπάγερν ήταν το ΑΚΛΟΝΗΤΟ φαβορί.Και δεν ήταν φαβορί τύπου Παρί,Ατλέτικο κτλ κτλ...Το έδειξε κιόλας μέσα στο γήπεδο έστω κι αν δεν έκανε την πιο πειστική της εμφάνιση.Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε..Αυτό τουλάχιστον βλέπει ένας αντικειμενικός..Αναγκαστικά κλειστήκαμε πίσω,δεν γινόταν αλλιώς ειδικά αυτή την εποχή και δυστυχώς ο γρίφος για τους Βαυαρούς λύθηκε με ένα γκολ.......ΤΥ-ΧΕ-ΡΟ...


Ο Μάρκο Σίλβα σωστά επέλεξε να κλείσει τον άξονα καλά εφόσον έλειπαν Ριμπερί και Ρόμπεν από τα πλάγια που θα ήταν ο Νο1 κίνδυνος απουσίαζαν.Η ομάδα προσπάθησε κυρίως αμυντικά με μια ΑΨΟΓΗ αμυντική λειτουργία από την επίθεση μέχρι και την μικρή μας περιοχή.Έτρεξαν πολύ και οι ανέτοιμοι Κασάμι-Καμπιάσο αλλά και οι υπόλοιποι.Η Μπάγερν είχε την κατοχή αλλά οι χώροι είχαν κλειστεί πολύ καλά.Ο Βιδάλ αναρωτιώμουν εάν έμεινε στη Γερμανία τελικά γιατί τον είχε ΣΒΗΣΕΙ ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σαλίνο...Συγκινητικός για ακόμα μια φορά ο Λεάντρο...

Στις ελάχιστες φορές που βγήκαμε στην επίθεση έγινε νομίζω όσο γρήγορα μπορούσαμε σαν Ολυμπιακός του Σεπτεμβρίου.Με τον Τσόρι κυρίως αλλά και τον Ιντέγιε να βάζει ΔΥΣΚΟΛΑ στο κεντρικό δίδυμο της Μπάγερν απειλήσαμε κάποιες φορές,με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Σαλίνο..Δυστυχώς βρέθηκε ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ,απέναντι στο καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου και μάλιστα πλάσαρε με το αριστερό...Τι να πει κανείς...Θέλει και τύχη,τι να κάνουμε..

Για να μην μακρηγορώ και να μην το γυρίσω σε λεπτομερή ανάλυση (θα δείτε πολλές από δαύτες) η ομάδα με γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα παρά και τη νίκη της Ντιναμό επί της Άρσεναλ που κάνει άνω κάτω τον όμιλο.Ελπίδα που πηγάζει από τη χθεσινή εμφάνιση.ΝΑΙ χάσαμε 0-3,ΝΑΙ φάνηκε ότι η ομάδα είναι ανέτοιμη,ΝΑΙ φάνηκε ότι υπήρχαν κάποια κενά.Εγώ όμως είδα πως όλο το σύνολο και με την επιστροφή του Μιλιβόγιεβιτς και του Μπουχαλάκη (βασικό δίδυμο στα χαφ για μένα) η ομάδα θα είναι καλύτερα.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι παίκτες δεν γνωρίζουν καλά καλά ο ένας τον άλλον.Κάνει ΜΠΑΜ επίσης ότι η ομάδα έχει ανάσες μέχρι το 70' (στην Ευρώπη) και άντε μέχρι το 80' στην Ελλάδα.Μετά ξεμένει.Είναι φυσιολογικό γι αυτή την εποχή.Το ρόστερ φέτος έχει ποιότητα,έχει βάθος,έχει ταλέντο,υπάρχει η δίψα της διάκρισης από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες (ειδικά τους νέους) οπότε υπάρχει και ελπίδα για καλύτερες μέρες.

Εγώ έχω πει ότι η ομάδα για μένα θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο μετά τα Χριστούγεννα αλλά για να ικανοποιήσω και τους πιο απαιτητικούς και ανυπόμονους η ομάδα θέλει ακόμα 20-25 μέρες για να πάρει μπρος...

Αν πάμε στο Λονδίνο με καλή αμυντική λειτουργία και δεδομένης της πολύ ποιοτικής μας μεσοεπιθετικής γραμμής τότε έχουμε πολλές πιθανότητες ακόμα και για τη νίκη.Σίγουρα στο Λονδίνο δεν πρέπει να πάμε πάλι ΤΟΣΟ αμυντικά.Θα πρέπει να κρατήσουμε και την μπάλα λίγο,να δημιουργήσουμε,να απειλήσουμε περισσότερο.Με ισοπαλία.....βάζουμε φωτιά σε έναν όμιλο που δεν το περίμενε κανείς.

Υ.Γ 1-> Αχχχ ρε Σαλίνο..

Υ.Γ 2->Βγήκαν κάποιοι φωστήρες  και έλεγαν μετά το ματς ότι ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να παίξει τόσο κλειστά.Δύο είναι τα τινά:1.Είναι βάζελοι και περίμεναν πως και πως την 5άρα,6άρα,7άρα που τελικά δεν ήρθε,2.Δεν είχαν ιδέα με ποια ομάδα παίζαμε αντίπαλοι.

Υ.Γ 3->Δικαιώνωμαι με αυτά που είχα γράψει για την Ντιναμό.Είναι 2 κλάσεις ανώτερη από την Μάλμε και το απέδειξε...Θέλει προσοχή,συγκέντρωση και ετοιμότητα από όλους.

Υ.Γ 4->Επίσης είχα πει κάτι για Ιντέγιε όταν ήρθε.Ο Νικγηριανός πάει για βασικός...και το αποδεικνύει το παλικάρι σε κάθε επαφή του με την μπάλα.Ελπίζω την Τρίτη με την Ξάνθη να δούμε Ιντέγιε-Φίνμπο μαζί.

Υ.Γ 5->Ο Μαζουακού πλέον δεν είναι επικίνδυνος μόνο για την ομάδα αλλά και για εμάς.3 εγκεφαλικά παραλίγο να πάθω χθες.Στην Ευρώπη πρέπει να παίζει ο Σαλίνο από εκεί ή έστω ο Νικολάου.Μια συνεχομένη γκέλα είναι ο Γάλλος.