22 Μαρ 2012

VAZELOS UBER ALLES. VIVA LA LIBERTAD !!!



Τουλάχιστον, αστεία χαρακτηρίζεται η απολογία του Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι δήλωσαν πως τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, τα δημιούργησαν όσοι έκαναν τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Απορρίφθηκε η αναβολή. Γελάει ο κόσμος με την αστεία απολογία του Παναθηναϊκού, για τα τεράστια έκτασης επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί των πρασίνων στο ΟΑΚΑ. Το "τριφύλλι" προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, σχολιάζοντας πως τα επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τα έκαναν όσοι έκαναν φασαρίες και ζημιές στο Σύνταγμα! Ζήτησαν αναβολή, αλλά απορρίφθηκε.





"Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια είναι οι ίδοι που κάθε λίγο και λιγάκι καίνε το Σύνταγμα. 100 μπαχαλάκιδες δούλευαν τα ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ", ισχυρίστηκε η πλευρά του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Στη θέση του ονόματος Γρηγορόπουλου βάλτε το όνομα μνημόνιο. Αυτά δεν τα έκαναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Αυτά τα έκαναν μπαχαλάκηδες αναρχικοί", επέμειναν.

Δηλαδή, για να καταλάβουμε: το πόρισμα είναι πως επεισόδια κάνουν παντού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Έτσι; Οκ, πάμε πάσο...

Στη συνέχεια υποστήριξαν ότι τα επεισόδια έγιναν περιμετρικά του γηπέδου. "Στον αγωνιστικό χώρο δεν έγινε τίποτα", σημείωσαν χαρακτηριστικά.




Τα παλιόπαιδα έβαλαν στο… μάτι τον Παναθηναϊκό και όποτε παίζει αγώνα, φεύγουν από τις γιάφκες τους και πηγαίνουν να κάνουν επεισόδια. Καλά ρε άνθρωποι του ΠΑΟ, πόσο θα παίζετε με την νοημοσύνη μας; Είναι δυνατόν στην απολογία τους να λέτε τέτοια πράγματα, πως αυτοί που κάνουν τα επεισόδια στο Σύνταγμα έκαναν και τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ; Σε λίγο θα μας πείτε πως ήταν εξωγήινοι και θόλωσαν με καμία ωραία παρουσία στο ΟΑΚΑ και είπαν να κάνουν επεισόδια για τα… μάτια της. Απλά αίσχος, λίγο τσίπα δεν βλάπτει! 



Πρωτον αφηστε το παιδακι τον Γρηγοροπουλο στην ησυχια του,εκει που το "εθαψε" αδικα ο Eιδικος Φρουρος! Να μην καπηλευεστε ονοματα αποντων, ΓΕΛΟΙΟΙ ! Ειδικα ενος παιδιου που χαθηκε αδικα. Δευτερον εχετε προβλημα στο μετρημα. Εγω δεν ειδα 100 αλλα τουλαχιστον 500 ατομα να τα κανουν μπορδελο. Τελευταιο??? Κοιταξτε να γελασει το πανελληνιο παλι, με καμια ποινη τους στα "μαλακα". Στο μπασκετ ο Ολυμπιακος εφαγε 9 αγωνιστικες κεκλεισμενων για οσα εγιναν στο ΣΕΦ, οποτε να γινει πληρη εφαργμογη του ΚΑΠ. Ουτε εκπτωση σε χρηματικα προστιμα επειδη χρωστανε ακομα  και στον κλητηρα της Παιανιας, ουτε χαρισμα των βαθμων που πρεπει να τους αφαιρεθουν. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Ειδικα οταν με τις απολογιες τους,κοροιδευουν το πανελληνιο...