8 Απρ 2012

REDprofessor7: H "ΖΑΛΑΔΑ" ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ !!!





Σύγγαυροί μου, καλησπέρα.

Ανάμεικτα συναισθήματα απόψε μάγκες μου μιας και η ομάδα μας δεν ευχαρίστησε καθόλου το πλήθος γαύρων που συνέρρευσε στο Ναό για μια "άτυπη" φιέστα οπως αρμόζει στον Πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε υποτονικός και μετά από πολύ καιρό δεν απέδωσε παραγωγικό και στρωμένο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Κέρκυρα με 0-1. Είναι μια ήττα που πόνεσε όχι τόσο για την βαθμολογική της σημασία όσο για το σπάσιμο ενός αήττητου ρεκόρ για τον Ολυμπιακό εντός Καραΐσκάκη που κρατούσε 2 χρόνια.
Σαν υπνωτισμένοι οι ερυθρόλευκοι καθώς κυλούσε το ματς δεν είχαν καθόλου καθαρό μυαλό, καθόλου φαντασία στο παιχνίδι τους και καθόλου όρεξη. Δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες ώστε να πετύχουμε περισσότερα από 1 γκολ ωστόσο αυτες δεν ευδοκίμησαν και κάπου στο 80 μετουσιώθηκε σε πράξη ο πασίγνωστος άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που ορίζει ότι αν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τότε θα "τιμωρηθείς". Αυτό είναι που λένε η ζαλάδα της κορυφής και της επιτυχίας.

Βεβαίως μπορούμε να πούμε πάρα πολλά παραπάνω για το σημερινό ματς και την "περιρρέουσα" ατμοσφαίρα αυτού κατά τη διάρκεια της εβδομαδος που προηγήθηκε, αλλα επιτρέψτε μου αδέρφια να μην καταφύγω σε αυτό διότι δεν αξίζει νομίζω να δημιουργούμε εντυπώσεις και να "τρωγόμαστε" με τις σάρκες μας. Άλλωστε η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και εκεί θα έχουμε όλο το χρόνο να αναλύσουμε τα πεπραγμένα της χρονιάς ψυχραιμότερα και με καθαρό μυαλό.

Ο Ολυμπιακός μας είναι Πρωταθλητής Ελλάδος 2011-12, συμμετέχει στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος της 28ης Απριλίου και όπως όλα δείχνουν είναι και η μοναδική ελληνική ομάδα που δείχνει να ξεφεύγει πια απ' τη μιζέρια της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι ότι όσο απαγορευτική και αν μοιάζει μια τέτοια ήττα για το μέγεθος Ολυμπιακού, δεν παύει να υπάρχει σαν ενδεχόμενο ειδικά όταν η κατάσταση στην ούρα της βαθμολογίας είναι ρευστή ακόμα. Προτείνω να μην επιδοθούμε στο γνωστό ολυμπιακό κυνήγι μαγισσών απλά να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε.

               ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ !!!



ΥΓ 1: Υπενθυμίζω ότι το άρθρο έχει ΜΑΥΡΑ και ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα.

ΥΓ 2: Οι απαγορευσεις δηλωσεων που επιβληθηκαν απο τη Διοικηση προς τους παιχτες, υποτιμα τη νοημοσυνη του κοσμου.

ΥΓ 3: Μετά την προσπάθεια της Διοίκησης προ 10ημέρου να πάρει θέση υπέρ της ανταγωνιστικότητας στην "κορυφή" τασσόμενη υπέρ του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, ήταν αναμενόμενο να επεκταθεί η επιθυμία για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στην "ουρά" της βαθμολογίας.


                                                                                                                 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ 7