11 Απρ 2012

REDprofessor7: ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ !!!





Καλησπέρα σύγγαυροι.

Η αλήθεια είναι οτι τις τελευταίες ημέρες και δεδομένου οτι κατακτήθηκε και μαθηματικά το Πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν τόσα πολλά θέματα για συζήτηση και ανάλυση. Δόξα τω Ολυμπιακώ (Θεω) όμως φροντίζουν γι αυτό οι "φίλοι" μας οι δημοσιογράφοι που έχουν βαλθεί από τώρα να μας βομβαρδίζουν καθημερινά με τη γνωστή πανηγυρτζίδικη συνήθεια των γραφικών, την αχαλίνωτη προπονητολογία, με χαρακτηριστικό της την παρέλαση από τα πρωτοσέλιδα χιλιάδων ονομάτων υποψηφίων προπονητών.


Όπως καταλαβαίνετε αδέρφια μου δεν είμαι από αυτούς που τη βρίσκω με κάτι τέτοια. Δεν μπορώ να μπω σε τέτοιες διαδικασίες διότι εκτός από το οτι πρόκειται περί ανοησιών, υποδηλώνουν έλλειψη νοητικού επιπέδου και υποβάθρου. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος ώστε πριν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το θέμα του Βαλβέρδε να ταΐζει σανό τον κόσμο με δήθεν παρουσιάσεις προπονητών και αναλύσεις των συστημάτων τα οποία παίζει ο καθένας κλπ.


Απορώ με τη στάση των δημοσιογράφων και του Τύπου γενικότερα και πολύ περισσότερο με τα προσκείμενα στον Ολυμπιακό μέσα. Ενώ ως όφειλαν έπρεπε να βοηθούν στο να επικρατήσει η ηρεμία στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού, αντιθέτως κάνουν οτι περνάει από το χέρι τους ώστε να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τον αντικειμενικό σκοπό του.


Γιατί δημιουργούν εντυπώσεις στον κόσμο και προκαταλαμβάνουν τον αναγνώστη-επισκέπτη αρνητικά; Γιατί καθημερινά παρουσιάζουν άλλο ένα "κελεπούρι" από την Ισπανία η την Δανία η από άλλη ευρωπαϊκή χώρα; Γιατί προκαταλαμβάνουν την απόφαση του Βαλβέρδε ως αρνητική; Γιατί περνάνε γραμμές για το που πρέπει να κυμανθεί η αναζήτηση νέου προπονητή σε περίπτωση φυγής του Βάσκου; Γιατί αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τον πραγματικό σκοπό που είναι η στήριξη της ομάδας με φόντο το Ντάμπλ;


ANAΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ...


Οι περισσότεροι αναγνώστες του ιστολογίου έχετε καταλάβει το ύφος και τον τόνο μου, έχετε εκτιμήσει τον τρόπο σκέψης μου και έχετε κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο αναλύω τα γεγονότα και εκφράζω την αποψή μου έχοντας ως γνώμονα πάντα το συμφέρον του Ολυμπιακού. Αυτό φαίνεται και από την επισκεψιμότητα του ιστολογίου αλλά και από τα σχόλια, τις παρατηρήσεις, τις προτροπές και τις απόψεις που πολύ συχνά λαμβάνω από εσάς και σας ευχαριστώ θερμά γι αυτό.

Έχοντας ως όπλο λοιπόν τη στήριξή σας, θέλω να σας ΤΟΝΙΣΩ οτι κάθε συζήτηση για αντικαταστάτη του Βαλβέρδε προ της οριστικοποίησης της παραμονής η της φυγής του,, ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Τους λόγους τους ξέρετε, άλλωστε οι σταθεροί αλλά και οι περιστασιακοί αναγνώστες μου είναι συνειδητοποιημένα άτομα και ορθά σκεπτόμενοι οπαδοί και δεν χρειάζονται επισημάνσεις και εξηγήσεις για να καταλάβουν το νόημα.


ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΟ ΣΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΗΒΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ.




                                                                                                                         ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-7