5 Απρ 2014

ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ. ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ15 !!!

Σε ένα πραγματικά πολύ όμορφο παιχνίδι στο γήπεδο του Αγρινίου και με την συγκινητική συμπαράσταση των φίλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας που βρίσκονται πάντα και παντού κοντά στον σύλλογο,η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 0-1 του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας για τη σεζόν 2013-14.

Το πανέμορφο νικητήριο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Ξενιτίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 59'

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού:  Σκαφίδας, Αμπάρας, Μανωλάκης, Αγιώτηςς, Παπαδογιωργάκης, Ι. Αγγελόπουλος, Τσιπιρτίμης, Τουλκερίδης, Γκλεγκλές, Ξενιτίδης και Κωστανάσιος

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Αηδονίδης, Μίσκοβιτς, Νουκάρης, Χατζηδίμπας, Υφαντίδης, Μελετίδης, Ευθυμιάδης, Ευθυμίου

Ο αρχηγος του Ολυμπιακού Γιώργος Αγιώτης είχε δηλώσει πριν το παιχνίδι : «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Τον ξέρουμε και γνωρίζουμε καλά πως για να κερδίσουμε χρειάζεται προσπάθεια, θέληση, πάθος, αλλά και τύχη. Στο ποδόσφαιρο όλα παίζουν τον ρόλο τους και για να έρχονται τα αποτελέσματα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, να υπερτερείς του αντιπάλου και να έχεις και την τύχη με το μέρος σου.

Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό. Δουλεύουμε όπως το κάνουμε όλη τη χρονιά και στόχος μας, εκτός από το να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε, είναι και να το να κατακτάμε τίτλους. Και τώρα, με αυτό τον τελικό, μας δίνεται η δυνατότητα να κατακτήσουμε έναν τίτλο.

Στον Ολυμπιακό διδασκόμαστε πώς να γινόμαστε καλύτεροι, πώς να έχουμε επιτυχίες, αλλά περισσότερο από όλα, μαθαίνουμε πώς να σεβόμαστε το άθλημα, να σεβόμαστε τον αντίπαλο και να εξασκούμε το fair play. Μακάρι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και αν το αξίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Είμαστε έτσι κι αλλιώς υπερήφανοι για τη δουλειά μας».

Η ομάδα Παίδων του Θρύλου μας τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, συγκεντρώνοντας 49 βαθμούς και αφήνοντας πίσω τις ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης.