5 Απρ 2014

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ Τ-Ω-Ρ-Α !!!


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει ή έχω διαβάσει είτε στα Κοινωνικά Δίκτυα, είτε σε διάφορα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, οπαδούς του Ολυμπιακού ούτε λίγο ούτε πολύ να ισχυρίζονται οτι η ομάδα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ είναι ντοπέ, οτι ο Πρόεδρος έστησε τον χ αγώνα και οτι γενικά όλα είναι προδιαμορφωμένα και κάλπικα.



Στην αρχή είχε γούστο όλο αυτό δεδομένου οτι τέτοιες απόψεις είναι αστείες. Όμως όσο περνάει ο καιρός και βλέπω ολοένα και περισσότερο κόσμο να λέει αυτές τις αηδίες, αρχίζει και με ενοχλεί σε βαθμό απίστευτο. Δεν θα το υπεραναλύσω. Δυο-τρία πραγματάκια για να τελειώνουμε.

Όποιος έχει αποδείξεις για ντόπες ή στησίματα να τις πάει είτε στον ΕΣΚΑΝ είτε αντιστοίχως στον Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση των στημένων. Το να βγαίνουν κάτι τυχάρπαστοι τύποι και φυσικά καλυμένοι πίσω απ’ την ανωνυμία και να διασπείρουν διαδικτυακή αρρώστια και σαπίλα είναι απαράδεκτο.

Δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις οπαδός του Ολυμπιακού και να υποστηρίζεις έστω και γι’ αστείο τέτοια πράγματα. Ακόμα κι αν υποθέσουμε οτι τα ξέρεις από πρώτο χέρι, ακόμα κι αν υποθέσουμε οτι ήσουν αυτόπτης μάρτυρας σε τέτοια περιστάτικά, εάν θεωρούσες τον εαυτό σου ΟΠΑΔΟ δεν θα έλεγες τίποτα προκειμένου να προστατέψεις την ομάδα τηρώντας το "τα εν οίκω μη εν δήμω". Οπότε βάλε τώρα τι σόι οπαδοί είναι αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα. Εγώ ειλικρινά απορώ γιατί συνεχίζουν και ασχολούνται εφόσον κατά τη γνώμη τους είναι όλα ψεύτικα και... φτιαχτά. 


Φυσικά οι αγώνες του Ολυμπιακού "στήνονται" κατά τα τζιμάνια μας μόνο όταν πρόκειται για ήττα. Μόνο τότε στήνει αγώνες ο Ολυμπιακός. Μόνο στις ήττες και στους αποκλεισμούς. Δεν υπήρξε ούτε ΜΙΑ φορά που να άκουσα τέτοιο πράγμα σε νίκη ή σε πρόκριση ή σε κούπα. Ποτέ !!! Το στήσιμο και η... "φυσούνα" είναι χαρακτηριστικά και δεδομένα που αφορούν τον Ολυμπιακό μόνο σε περίπτωση ήττας. Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά, αν όχι τα περισσότερα !!!

Αυτοί που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες είναι αυτοί που ελλείψει κριτικής σκέψης προς δημιουργίαν επιχειρημάτων για ανάλυση και κριτική, πλάθουν μια ελεεινή ιστορία για να πείσουν οτι είναι ψαγμένοι και μέσα στα πράγματα. Συνήθως ο «έγκυρος πληροφοριοδότης» τους είναι ο γνωστός «θείος στη Δίωξη» ή ο «ξάδερφος στην ΠΑΕ» ο οποίος φυσικά είναι κάτι σαν τον Πράκτορα Χ δεδομένου οτι δεν έχει ΟΝΟΜΑ.

Επειδή λοιπόν η κατάσταση έχει ξεφύγει και επειδή τέτοιου είδους ηλίθιοι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο καλά θα κάνει και η ΠΑΕ να «τσιμπήσει» 2-3 τέτοια «μπουμπούκια» και να τακυνηγήσει νομικά μέχρι τον Β. Πόλο. Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, μήνυση για διαφυγόντα κέρδη και διεκδίκηση ηθικής βλάβης. Ας τρέξει έναν λοιπόν η ΠΑΕ μ’ αυτόν τον τρόπο και θα σου πω εγώ μετά εάν το σκεφτούν λίγο περισσότερο οι υποψήφιοι Ντ’Αρντανιάν. Άντε για να ξεχωρίσει σίγα σιγά η ήρα απ’ το στάρι.