27 Απρ 2014

H Drama Queen του ελληνικού ποδοσφαίρου !!!


Ποιος να μου το ελεγε…Ότι θα κατεβαιναν οι ορδες των βαρβαρων εκ Βορειου Ελλαδας,θα βλεπανε τον θιασο τους να ξεφτιλιζεται σε τελικο κυπελλου κ θ αποχωρουσαν αμιλητοι,αδιαμαρτυρητα.Οι ιδιοι που μετετρεψαν σε «κρανιου τοπο» την Τρουμπα με τον «γαυρο»,μεταλλαχθηκαν σε προβατα αρχικα κ κατοπιν σε αγαλματα!!!


Αβυσσος η ψυχή του Μπαοκαρα!Αλλα ξεχασα…Δεν ήταν αντιπαλος ο μισητος γαυρος αλλα ο συμμαχος,Παναθηναικος.Μετατρεψαμε τον ημιτελικο απεναντι τους,σε μάχη μεχρις εσχατων για να «σερβιριστουμε» στο πιατο του Αλαφουζου,όσο πιο «ξεκοκκαλιασμενοι» γίνεται…Ανευ Αθανασιαδη-Νατχο κ Κατσουρανη.

Δεν σου λεω κ το άλλο δε,μαλαματινομαχε.Ντυθηκες «τιμωρος» της Ριζουπολης,λες κ ήταν η ομαδα σου που εφαγε την ξεγυρισμενη τριαρα τοτε.Αληθεια,ειναι δυνατον να συγχεονται η Ριζουπολη του τοτε με την Τρουμπα,του σημερα;Στο μακρινο 2003,δεν ανοιξε μυτη παρ ολο που υπηρχαν κ 2.000 οπαδοι του Παναθηναικου μέσα,σ ένα γηπεδο της «μιας ανασας».

Ο αγωνας ξεκινησε κανονικα στην ώρα του,δεν υπηρξαν «κοκκινοι» Στοχ, Αθανασιαδης, Σκονδρας, Τζαβελλας κ το παιχνίδι δεν διεκοπη καθολου κατά την ροη του!Δεν υπηρξε στο τελος παρ ολο το πανηγυρικο κλιμα, ντου οπαδων κ κλωτσομπουνιδια εις βαρος παικτων του βαζελου απ οποιον παρισταμενο βρισκοταν περιξ της φυσουνας,ούτε ριψεις πετρων κ μπουκαλιων μαλαματινας,καθως κ μπανανες εις βαρος εγχρωμων παικτων.

Κανενας παγκος φιλοξενουμενων δεν αλειφθηκε με βαζελινη,ούτε είχε καει από τις φωτοβολιδες…Ο διαιτητης δε,δεν «λερωσε» ποτε σε καφετι αποχρωση το σορτσακι του από το δηθεν κλιμα τρομοκρατιας,οπως εγινε με τον Μανταλο που επετρεψε ν αρχισει ένα ματς σε πολεμικο κλιμα Καμπουλ.Το χειροτερο ολων δε,ότι ανεχτηκε τις ψευτομαγκιες των Μπαοκτζηδων στο χορταρι.
Να παμε κ στην επομενη του αγωνα,της Ριζουπολης;Παικτες του Παο να προπηλακιζονται από βαζελους στην Παιανια,συσσωμο το οπαδικο τους κινημα να πνεει μενεα για την ολιγοψυχια που επεδειξαν αγωνιστικα κ τον Φιλιππιδη,να τους αποκαλει «Φλωρους κ κοτες».Συμμετοχος σ ολο αυτο κ ο Τζιγκερ,που αποψιλωσε κατοπιν τα μεγαλα ονοματα αυτης της ομαδας,οι οποιοι κ αποχωρησαν με την «σταμπα» του λουζερ.

Στον ιδιο βαθμο απαξιωσης κ οι οπαδικες τους εφημεριδες.Πουθενα λογος για τρομοκρατια-ζουγκλα.Στην Ριζουπολη του 2003 δεν συντελεσθη,τιποτα λιγοτερο κ τιποτα περισσοτερο από αυτά που ειχαν γίνει στο Γκουμας,στην πρωτη αφιξη του Μπαγεβιτς,απ αυτά που εγιναν στο ΟΑΚΑ με τις μολοτοφ να καινε το πουλμαν του Θρυλου κ ότι γίνεται σχεδον παντα οταν ο Μπαοκ,υποδεχεται τους Πειραιωτες… Όλα τα αλλα είναι «καραμελες» για την πικρά,των ατιτλων.Φυσικα όλα αυτά είναι κατακριτεα,απ οπου κ αν πηγαζουν αλλα η εξομοιωση,της πινεζας με το καρφι απεχει έτη φωτος!

Πιπιλανε απο εποχης Κουδα,την καραμελιτσα των Αθηνων.Οτι η πρωτευουσα,τους βαζει «τρικλοποδιες»,ότι τους στερει δοξα κ τιτλους.Με χρεη 40 δις αυτή την στιγμη ο Μπαοκ,αγωνιζεται ΧΑΤΙΡΙΚΑ στην Σουπερ Λιγκ κ εχει έναν προεδρο που μ αρειμανιο υφος,μπαινει στα δωματια της Βουλης κ απειλει: «Εχω να πληρωσω 12 εκ. ευρω για τα χρεη,χωρις τις προσαυξησεις.Μονο αυτά δίνω,αν όχι δεν πληρωνω τιποτα».Ναι,αυτος είναι το νέο «φιντανι» της εξυγιανσης,ο Ιβαν Σαββιδης.

Αυτος που με περισσιο θρασσος δεν καταδικασε την ζουγκλα της Μ.Τεταρτης δηλωνοντας, ότι «Μπορει κ να τα εριξαν εκεινοι τα ψαρια.Μηπως ηρθαν να παιξουμε μπαλετο;».Ειναι το ιδιο πρόσωπο της καθαρσης κ του ηθους,που χρησιμοποιει υπαλληλους του,ν απειλουν τεως τεχνικους βλ.Δωνη που ειχαν την απαιτηση,των δεδουλευμενων τους.Ενδεικτικο το απειλητικο sms εις βαρος του Δωνη: «Γεια. Συγγνώμη αν κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να σκεφτείς ότι αυτοί θα σε σκοτώσουν (?They will kill you?)! Φαντάσου να δώσεις μάχη για τα λεφτά σου πώς θα αντιδράσουν τότε οι οπαδοί και τα media…».

Ολα αυτά,αν ρωτησεις εκεί πάνω να σφυγομετρησεις,δεν τα θυμαται κανεις.Αντιθετα θα σου πουν,για την δηλωση Μαρινακη μετά το ντερμπι με τον Σισε,ότι «Διδαξαμε ηθος».Ναι,ατυχεστατη τοποθετηση,προκλητικη.Ειναι η μιση αλήθεια όμως.Η άλλη μιση που ολοι την αποκρυπτουν είναι ότι την επομενη,ο ιδιος ο Μαρινακης με δηλωση του είχε ζητησει ευθαρσως συγγνωμη κ ότι εκανε λάθος,σε μια εν βρασμω δηλωση του μιας κ δεν ήταν πληρως γνωστης των επεισοδιων που ειχαν γίνει…Τιμω τα παντελονια που φορω λεγεται,αυτό σε πειραιωτικη αργκο.
Εν αντιθεσει με παικτες του Μπαοκ που βγαιναν επι ημερων σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης κ προκαλουσαν,μ εμετικες αναρτησεις αλλά ουδεις εισαγγελεας συγκινηθηκε.Την μια ο Στοχ να γραφει «Θα σας σκοτωσουμε» κ την άλλη ο Τζαβελλας ν αναρτα «Κ τωρα κωλοψαρα,ελατε στην Τρουμπα» η «Τιμη κ δοξα στον λαο του Μπαοκ»,μετα το μακελειο της Μ.Τεταρτης.Η τον Αθανασιαδη υστερα να υποστηριζει: «Δεν εγινε κ τιποτα.Νικησαν οι πιο αντρες».Ναι κ πριν την Ριζουπολη,έτσι σας προκαλουσαμε…Μια πολιτεια δε πληρως απουσα σε ολο αυτό το θεατρο της αλητειας…

Ουτε μια ανακοινωση καταδικασμου των οσων εμετικων εγιναν,για τον φοβο των Ιουδαιων.Εκλογες ερχονται άλλωστε,μην τυχον κ χαλασουμε τις «ισορροπιες» μας κ δυσαρεστησουμε τους «χαιδεμενους» του Βορρα.
Διοτι τι αλλο περα από ανοχη,ασυλια κ ακρατο χαιδεμα δεν είναι οτι τοσα χρονια στην ελληνικη «μπανανια»,δεν έχει βρεθει ενας Υπουργος Αθλητισμου,ενας δικαστης,ενας εισαγγελεας να βάλει λουκετο σε αυτό το αντρο της αλητειας,σε αυτό τον γηπεδικο βοθρο που θελουν ν αποκαλουν ως «πυρινη κολαση» κ «μονο εμεις»,οι οπαδοι του «δικεφαλου».Απειρα τα παιχνιδια που ξεκινουσαν απογευμα κ η αποστολη του Θρυλου εφευγε μεσανυχτα από εκεί.

Αμετρητες οι σκηνες αλητειας.Ποτε ο Μιραλας που σε κεκλεισμενων!!!!! θυρων παιχνίδι,παραλιγο να χασει το ματι του από θραυσμα μπουκαλιου,την επομενη ο Νικοπολιδης να δεχεται ντου οπαδου,μετεπειτα ο πεσμενος Τζολε διπλα στο κορνερ,μεσα σε ορυμαγδο μαλαματινων κ αλλων πυριμαχων αντικειμενων να δεχεται ασπιδα προστασιας από τους συμπαικτες του,τις προαλλες ο Αναστασιαδης στην γραμμη του πλαγιου αουτ μπας κ σταματησουν τα «ασπρομαυρα» ζωα,να πετουν πετρες κ τωρα οι Μανωλας,Σαβιολα,Σαλινο,

Τσορι,Βαλντεζ να δεχονται ξυλικι απο κάθε μιασμα,λιγο πριν αποχωρησουν για τα αποδυτηρια.

Αυτο ήταν η Τρουμπα ανεκαθεν,αυτο παραμενει κ θα εξακολουθησει όσο δεν τρωνε μια «σβουρηχτη» τιμωρια τουλαχιστον 10αγ. για να τους κοπει μια κ καλη ο «βηχας» της ψευτομαγκιας κ του νταη της μπουγατσας.Ηδη ο θορυβος αρχιζει κ καταλαγιαζει κ συντομα ολα θα ξεχαστουν.Αν ήταν όμως ο «κακος» Ολυμπιακος στην θεση τους;Αναλογιστειτε για ποσο καιρο θα ελεγαν για τ αποτροπαια επεισοδια,για την αλητεια μας και και και…

Μην παμε πολυ μακρια.Το 2-1 με τον Σισε κ το οφσαιντ του Κατσουρανη τοτε,αρκουν για να θυμηθουμε για ποσο καιρο ακουγαμε ποσό «ντροπη» νιωθουν κ αηδια ολοι αυτοι,που σημερα σφυριζουν αδιαφορα…
Για να κλεινουμε το θεμα δε μια κ καλη,η απαντηση στο πιο σαθρο τους επιχειρημα περι κλεμμενων τιτλων τοσα χρονια απο το κατεστημενο του Μαρινακη κ του Κοκκαλη.Ποιο πρωταθλημα κ ποιο κυπελλο, ανυπαρκτοι;Μια φορα φτασατε κοντα στον τιτλο εδω κ μια δεκαετια κ «φυτρωσε» ο Σπαθας στο Χαριλαου με τον Αρη κ σας τελειωσε…

Μονο που δεν πηρα εγω το πρωταθλημα τοτε αλλα ο Παο,του Πατερα!Ναι το συνεταιρακι σας…Τι πρωταθλημα να στερησω απο μια ομαδουλα,που την αφηνω από -20 εως -40 βαθμους σε καθε διοργανωση,πισω;Ένα κομπλεξικο σωματειο που με το «συνδρομο των Αθηνων» να το διακατεχει,με το που περασει τα Τεμπη εχει στην καλυτερη αποσπασει ισοπαλια;Τον Μπαοκ,της 4αρας κ της 5αρας.Την πιο ευνοημενη ομαδα διαιτητικα φετος,αποδειγμενα για την ποδοσφαιρικη χρονια 2013-14.
YΓ1 - Μια ομαδα-μια πολη-22.000 αγαλματα.
ΥΓ2 - Μονο απο το περιεχομενο του εμετικου πανο που αναρτησατε στο ΟΑΚΑ,κατανοει κανεις για ποσο «εγκεφαλικο μπετο»,ευδοκιμει στους οπαδους σας.
ΥΓ3 - Τιμητες Γκαρσια-Ινσαουραλδε κ της Τρουμπας του 2014,ωρυονται για αδικιες κ σφαγες…Μονο στην Ελλάδα,αυτά!
ΥΓ4 - Σεζόν 1988 Μπαοκ-Ναπολι.Οι μοναδικοι οπαδοι επι γης προφανως,που εκτος Ιταλιας δεν σεβαστηκαν το ιερο τερας του ποδοσφαιρου,που ακουει στ ονομα,Μαραντονα.Εικοσιεξι χρονια μετα,το ΙΔΙΟ ΖΩΟ,το ιδιο καφρος παραμενεις ρε Αμπαλαεα. Προοδος μηδενικη!
ΥΓ5 - Ακομη κ στην πολη σου,το αφεντικο ειναι άλλος!Αρης λεγεται.