31 Δεκ 2014

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ



Γράφει ο ΑΝΤΙ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ...

Επανήλθα εκτάκτως μερικές ώρες πριν φύγει το 2014 για να κάνω ένα μικρό σχόλιo για τα τεκταινόμενα στην ομάδα. Ζούμε σε μια περίοδο όπου η μεταγραφολογία για τον Ολυμπιακό οργιάζει, ονόματα έρχονται και παρέρχονται στα ΜΜΕ απλά για να γεμίσουν οι αράδες, με απλά λόγια χάνουμε το μέτρημα. Ένα πράγμα είναι το μόνο σίγουρο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση στις θέσεις που έχει ελλείψεις, το έχουμε πει προ πολλού. Προς το παρόν βλέπουμε αδράνεια, με τον χρόνο πλέον να καθίσταται αντίπαλος στις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο προπονητής Μίτσελ είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως ήθελε να έχει τελειώσει το θέμα κεντρικού αμυντικού μέχρι τις 28 του μηνός. Φτάσαμε να φεύγει η χρονιά και ακόμα τίποτα δεν αχνοφαίνεται στον ορίζοντα. Το συντομότερο δυνατόν πρέπει να έχει κλείσει το θέμα ενίσχυση προκειμένου ο Ολυμπιακός να ανατρέψει το εγχώριο σκηνικό και να προχωρήσει με αξιώσεις στην Ευρώπη, παίζοντας με την Ντνίπρο.

Στα των μεταγραφών, δεν θα επαναλάβουμε σε ποιές θέσεις πρέπει να αποκτηθούν παίκτες αλλά ποιάς ποιότητας. Όσες κινήσεις γίνουν, οφείλουν να είναι στοχευμένες και προσεκτικές, διότι μιλάμε για περίοδο Ιανουαρίου, όπου η ευχέρεια αναζήτησης παικτών είναι κάπως περιορισμένη. Αναφερόμαστε σε σωστές κινήσεις, για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και όχι το γνωστό ρητό "να γίνουν μεταγραφές απλά για να λέμε ότι έγιναν μεταγραφές".

Ο χρόνος πλέον πιέζει τον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό κομμάτι. από σύμμαχος γίνεται αντίπαλος. Οι μεταγραφικές κινήσεις θα πρέπει να είναι ουσιαστικές και προσεκτικές και όχι να γίνουν απλά για να γίνουν. Να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι για να γίνουν ΑΜΕΣΑ. Πολλά ονόματα ήδη ακούγονται αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, άλλωστε η μεταγραφολογία είναι αγαπημένη ασχολία για τα ΜΜΕ.

ΥΓ: Πάλι κάποιοι προσπαθούν να "πριονίσουν" την θέση του προπονητή δημιουργώντας κλίμα από το πουθενά. Εκτός αν περιμένουν να βάλει λεφτά από την τσέπη του ο Μίτσελ για να κάνει τις μεταγραφές.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.