31 Αυγ 2015

Ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός του...2016!


Η νέα σεζόν έχει αρχίσει.Η κλήρωση του Champions League πραγματοποιήθηκε.Η κλασσική γκρίνια έχει αρχίσει.Ο κόσμος προμηθεύτηκε (παρά την όλη οικονομική κατάσταση) σχεδόν 20000 διαρκείας.Το ρόστερ όμως του Ολυμπιακού δυστυχώς ΔΕΝ έχει ολοκληρωθεί.Υπάρχουν κενά και μάλιστα σημαντικά (ειδικά για την Ευρώπη.).Υπάρχουν κενά που θα εκθέσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού...


Γράφω πάνω στην τελευταία μέρα των μεταγραφών που πολλά μπορούν να γίνουν οπότε ας μην γράψω κάτι άλλο και ας περιμένουμε να σχολιάσουμε τις μεταγραφές μετά και ειδικά μετά από κάποιο λογικό αριθμό παιχνιδιών.Η ομάδα έχει ένα γεμάτο ρόστερ σε γενικές γραμμές.Ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει ότι έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και ευτυχώς για εμάς είναι ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.

Η ομάδα είναι ΞΑΝΑ καινούρια.Έχει νέα πρόσωπα που χρειάζονται χρόνο.Όπως χρόνο χρειάζεται η ομάδα για να αφομοιώσει το σύστημα του Μάρκο Σίλβα. Σε κάποια μικρά διαστήματα ανά τους αγώνες φαίνεται τι θέλει να περάσει στην ομάδα ο Σίλβα και είναι πράγματι πολύ ενθαρρυντικό το δείγμα αυτό.Χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ από όλους.Και από τους παίκτες αλλά κυρίως από τον κόσμο.

Έχω γράψει κι άλλες φορές με άλλους προπονητές που έρχονται το καλοκαίρι ότι εγώ προσωπικά θα τους κρίνω από τα Χριστούγεννα και μετά.Εκεί θα φανεί το πραγματικό του έργο.Πολλοί θα πουν "Καλά ρε μεγάλε,μέχρι τότε θα τρέχουν πρωτάθλημα/Ευρώπη/κύπελλο μαζί και μπορεί να γίνει η στραβή και εμείς δεν θα γκρινιάξουμε;;;". Ο καθένας έχει την άποψή του.Εγώ απλά σκέφτομαι κάπως διαφορετικά γιατί θεωρώ ότι κανείς προπονητής δεν είναι  μάγος,ειδικά όταν το ρόστερ έχει αλλάξει κατά πολύ από την προηγούμενη σεζόν.Θα ήταν δύσκολο αν είχε παραμείνει ο Μίτσελ που θα ήξερε την ομάδα..

Οπότε ας κάνουμε υπομονή,ας "καταπιούμε" εμφανίσεις σαν την προχθεσινή με τον Λεβαδειακό και ας δώσουμε ένα ικανοποιητικό χρονικό περιθώριο στον προπονητή μας και μετά θα τον κρίνουμε κι αυτόν και τους παίκτες.Από το 2016 και μετά (εάν είναι ο Πορτογάλος ακόμα στην ομάδα) τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ .Εγώ για το μόνο που ανησυχώ είναι για την πρεμιέρα με την Μπάγερν στο Καραισκάκη σε 20 μέρες και ΦΟΒΑΜΑΙ σε περίπτωση που δεν είμαστε 1000% έτοιμοι...ΤΡΟΜΑΖΩ!

Υ.Γ Μέρες τώρα ΦΩΝΑΖΕΙ ο Πορτογάλος για έναν φορ.Μετά θα φταίει αυτός και απολυθεί αυτός όμως.Τα λάθη ΚΑΙ δεν διορθώνονται αλλά ΚΑΙ συνεχίζονται.