22 Μαΐ 2015

ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ



Γράφει ο ΑΝΤΙ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ...

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κλειδώσει το νταμπλ αύριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Ξάνθη. Οι "ερυθρόλευκοι" κατεβαίνουν ως το απόλυτο φαβορί ωστόσο οφείλουν να δείξουν σοβαρότητα, συγκέντρωση και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, διότι μην ξεχνάμε πως κάποιες φορές από εκεί που δεν το περιμένει κανείς, τέτοιου είδους αναμετρήσεις να κρίνονται στο νήμα.

Η Ξάνθη θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, στηριζόμενη στον Κλέιτον. Αν ο Ολυμπιακός εξουδετερώσει τον Κλέιτον, κρίνεται η έκβαση του αγώνα. Οι παίκτες του Περέιρα πρέπει να είναι προσεχτικοί στις αντεπιθέσεις, ταυτόχρονα όμως να τελειώνουν τις φάσεις που τους παρουσιάζονται, με τον Τσόρι να είναι το πρώτο βιολί. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίζει ο Σαλίνο μιας και ο Ελαμπντελλαουί τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού. Σε γενικές γραμμές, από τον Ολυμπιακό εξαρτάται το πώς θα κυλήσει ο αγώνας και στο χέρι του είναι να καθαρίσει το νταμπλ.

Ο τελικός του Κυπέλλου παρουσιάζεται ως η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού να κλείσει (φαινομενικά) καλά μια μέτρια προς κακή χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Πάντως το νταμπλ σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως πρέπει τα λάθη και τα προβλήματα στην ομάδα να κρυφτούν κάτω από το χαλί. Αντιθέτως ήδη από την επόμενη μέρα πρέπει να ξεκινήσουν να εργάζονται πυρετωδώς στις τάξεις της ομάδας ώστε να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα την νέα χρονιά.