25 Φεβ 2015

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ



Γράφει ο ΑΝΤΙ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ...

Μέσα στις διάφορες εξελίξεις του τελευταίου διημέρου, έχουμε και τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού ενάντια στην Ντνίπρο για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα. Κατά την γνώμη μου, ό,τι και να γίνει, θέλω να δω την ομάδα να τα παίξει όλα για όλα μέχρι το τέλος.

Ασφαλώς θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η έδρα. Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι κατάμεστο, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές του Περέιρα. Η Ντνίπρο όπως είδαμε στον πρώτο αγώνα, σαν ομάδα δεν απέδειξε κάτι το σπουδαίο ούτε ότι μπορεί να αποτελέσει φόβητρο. Έναν Κονοπλιάνκα διαθέτει, τίποτα παραπάνω, απλά τις κάθισαν τα γκολ. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος Μανιάτης. Άρα λογικά θα δούμε στην μεσαία γραμμή μαζί τους Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς, οι οποίοι θα συνθέσουν ένα πιο τεχνικό δίδυμο ανασταλτικών μέσων.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πρέπει να δείξουν διάθεση, όρεξη, φιλοδοξία και δίψα για την πρόκριση. Το ότι θα έχουν την συμπαράσταση και την στήριξη του κόσμου μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου είναι δεδομένο, γι' αυτό και οι ίδιοι οφείλουν να σεβαστούν αυτή την στήριξη και να κάνουν κατάθεση ψυχής.

Ευχή όλων μας είναι ο Ολυμπιακός, όντας πιστός στις αξίες που τον διέπουν, να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στην Ντνίπρο. Εκμεταλλευόμενος την έδρα του, την έμπρακτη στήριξη του κόσμου και με τους παίκτες του να "τρώνε σίδερα" από την ώρα που θα πατήσουν το χορτάρι, ήδη από το ζέσταμα, τότε μπορεί να τα καταφέρει και μακάρι να πάρει την πρόκριση.